Tinctura impotriva colesterolului

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

30,00 RON

* campuri obligatorii

30,00 RON

Tinctura impotriva colesterolului

Dublu clic pe imagine pentru dimensiunea completa

Departeaza
Apropie

Prezentare

Indicatii terapeutice: hipercolesterolemie, dislipidemie, profilaxia aterosclerozei, aterosleroza, hipertensiune, flebita, tromboflebita, circulatie periferica deficitara.

Detalii

Colesterolul si efectele sale negative aduse organismului sunt cunoscute de majoritatea dintre noi. Putina lume insa cunoaste faptul ca exista doua tipuri de colesterol, unul bun si unul care face ravagii, deci nociv organismului. Colesterolul „rau” este responsabil de atacurile vasculare, ateroscleroza si multe alte boli. El este cunoscut în termeni medicali ca si colesterol LDL(low density proteins - lipoproteine cu densitate joasa). Acesta transporta circa 65% din totalul colesterolului. Colesterol rau se gaseste in carne grasa, mezeluri, unt etc.
Colesterolul „bun” este cunoscut sub denumirea de HDL (lipoproteine cu densitate ridicata). Acesta contribuie la metabolizarea carbohidratilor, este indispensabil hormonilor sexuali, distruge depozitele de grasime de pe vasele de sange si asigura circulatia colesterolului impiedicand depunerea lui pe artere. Nu in ultimul rand, sub actiunea soarelui colesterolul bun se transforma în vitamina D, substanta atat de necesara organismului.
Valoarea colesterolului creste cu varsta pana la 60 de ani, dupa care stationeaza

Compozitie: extract hidralcoolic din urmatoarele plante:

  • vasc(Viscum album);
  • paducel(Crataegus monogyna);
  • papadie(Taraxacum officinale);
  • traista ciobanului(Capsella bursa-pastoris);
  • urzica(Urtica dioica);
  • ventrilica(Veronica officinalis);
  • coada calului(Equisetum arvense);
  • sulfina(Melilotus officinalis);
  • talpa gastei(Leonurus cardiaca).

Actiune:  stimuleaza metabolismul lipidelor si colesterolului, reduce biosinteza de colesterol in organism, ajuta metabolizarea colesterolului la nivel hepatic, regleaza ritmul cardiac si tensiunea, benefic in tulburari de circulatie periferica.

Indicatii terapeutice: hipercolesterolemie, dislipidemie, profilaxia aterosclerozei, aterosleroza, hipertensiune, flebita, tromboflebita, circulatie periferica deficitara.

Mod de administrare: o lingura de 3 ori pe zi ca atare, sau diluata cu apa plata sau in ceaiul pentru afectiuni circulatorii, respectiv ceaiul pentru tensiune.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor.

Acesta este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat!

Afectiuni

Recomandat in cazul unor afectiuni precum: