Tinctura cardio-vasculara (paducel, vasc si urzica)

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

30,00 RON

* campuri obligatorii

30,00 RON

Tinctura cardio-vasculara (paducel, vasc si urzica)

Dublu clic pe imagine pentru dimensiunea completa

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Prezentare

Indicatii terapeutice: boli cardiovasculare, hipertensiune, prevenirea accidentelor ischemice, insomnii, ateroscleroza, angina pectorala, afectiuni aortice, aritmii cardiace, hipercolesterolemie.

Detalii

"Inima ta merita tot ce e mai bun, n-o ignora!"

Aceasta tinctura reuneste puterea a trei titani naturali pentru a va oferi sansa unei vieti lungi si pline de satisfactii.

Compozitie:

combinatie din extracte hidroalcoolice ale plantelor:

  • paducel (Crataegus monogyna);
  • urzica (Urtica dioica);
  • vasc (Viscum album).

Paducelul: pentru calitatile deosebite in tratarea afectiunilor cardiace, paducelul mai este numit si Planta inimii. Supranumit si laptele-batranilor, paducelul s-a dovedit cel mai bun remediu in fazele de degenerare a cordului. In acelasi timp, planta previne si alterarea capacitatii mentale specifica senilitatii, alungand depresiile psihice si, nu in ultimul rand, simptomele bolii Alzheimer.

Vascul: in afara de norocul pe care-l aduce indragostitilor care se saruta sub el, vascul aduce beneficii sanatatii. Te ajuta daca ai tuse, daca ai mancat prea mult sau daca ai hipertensiune. Şi asta nu e tot! Datorita proprietatilor vasodilatatoare, hipotensoare, antispasmodice, decongestive, antitumorale si de eliminare a ureei, vascul este recomandat in tratarea afectiunilor cardiovasculare, respiratorii, ale sistemului nervos si tumorale.

Urzica: cu aspectul sau ne tine la distanta, dar trebuie sa trecem peste amintirile dureroase. Urzica este curativa incepand de la radacina, continuand cu tulpina si frunzele si terminand cu florile. Inca din antichitate se bucura de multa apreciere.Datorita substantelor sale active, urzica  este de mare ajutor in cloroze, anemii si alte boli grave ale sangelui. Asociata cu alte plante medicinale, urzica este folosita cu succes si contra leucemiei. A  fost utilizata pentru proprietatilor sale antianemice, hemostatice, antidiabetice, diuretice. Are actiune antituberculoasa , cicatrizanta( in aruri, dermatoze) Frunzele de urzica se folosesc pentru tratamentul bolilor metabolice, ca reumatismul si guta. Extractele de urzica provoaca o eliminare renala abundenta de acid uric, iar pe de alta parte deplaseaza acidul uric din tesuturi, trecandu-l in circulatia sangvina. Frunzele de urzica au proprietati hemostatice, astringente si antidiareice si au bune rezultate in tulburarile gastrice datorate abuzului de tutun. Importanta este si actiunea hematopetica, comparabila cu cea a spanacului si a preparatelor de fier.

Asupra aparatului cardiovascular determina: hipertensiune arteriala afectiuni circulatorii(artrita, ateroscleroza, varice), angina pectorala, insuficienta circulatorie, afectiuni aortice, tulburari de menopauza, aritmii.               

Actiune: vasoldilatatoare, antidepresiva, relaxanta, antioxidanta, antiaterosclerotica, hipolipemica, hipotensiva, antitumorala, hemostatica, antiseptica, diuretica, tonica.

Indicatii terapeutice: boli cardiovasculare, hipertensiune, prevenirea accidentelor ischemice, insomnii, ateroscleroza, angina pectorala, afectiuni aortice, aritmii cardiace, hipercolesterolemie.

Mod de administrare: cate o lingura de 3 ori pe zi diluata in apa sau, preferabil in ceai pentru afectiuni cardiace, circulatorii sau ceai pentru afectiuni ale sistemului nervos.

Contraindicatii: sarcina si alaptare, soferi care conduc deoarece in doze mai mari poate provoca somnolenta;

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor.

Acesta este un supliment  alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat!

Afectiuni

Recomandat in cazul unor afectiuni precum: