Cum comand?

Doriti sa plasati o comanda pe Casa de Ceaiuri Albut?

Va trebui sa va alegeti produsele dorite si sa le adaugati in cosul de cumparaturi.

Produsele sunt impartite in 3 categorii:

1. Ceaiuri

2. Tincturi

3. Alifii

 

Pasul 1: Cum gasesc produsele ce ma intereseaza?

Se va da clic pe una din cele 3 categorii din meniul principal, dupa care vor fi listate toate produsele din categoria respectiva. Se va da clic pe produsul/ele care va intereseaza si vezi fi redirectionat spre pagina dedicata produsului respectiv. Aici va trebui NEAPARAT sa selectati gramajul produsului dorit - majoritatea produselor vin in mai multe variante de impachetare - dupa cum se vede in imaginea de mai jos:

Adauga in cos

Dupa ce ati selectat gramajul dorit, va trebui sa alegeti cantitatea dorita din produsul respectiv si da dati clic butonul pe "Adauga in cos". Produsul va fi adaugat in Cosul de cumparaturi, iar dumneavoastra puteti fie sa continuati cumparaturile, repetand procedura de mai sus si in cazul celorlalte produse, fie sa finalizati comanda, mergand la pasul urmator.

 

Pasul 2: Am adaugat produsele dorite in cosul de cumparaturi, acum ce fac?

Dupa ce ai adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi va trebui sa dai click pe butonul "Spre finalizarea comenzii", ce apare in Cosul de cumparaturi. Vezi imaginea de mai jos.

Spre finalizarea comenzii

In continuare va trebui sa va hotarati daca vreti sa va creati un cont pe site-ul nostru sau sa  finalizati comanda fara a va crea un cont pe Casa de Ceaiuri Albut.

Recomandam utilizatorilor sa-si creez un cont pe site pentru ca au unele beneficii precum: 

Istoric al comenzilor;
Gestionare adreselor de livrare;
Dupa ce s-au completat datele de livrare/facturare, acestea vor fi salvate in contul utilizatorului, iar la comenzile ulterioare nemai fiind nevoie sa se completeze aceleasi date;
Posibilitate de urmarire a comenzii.

Pasul 2.1 Finalizare comanda CU creare cont pe site

Daca doriti sa va creati un cont pe site, atunci va trebui sa dati clic pe butonul "Creaza un cont", vezi imaginea de mai jos:

Creaza un cont

Dupa ce ati dat clic pe butonul "Creaza cont" va trebui sa introduceti datele dvs. de autentificare(nume, prenume, adresa de e-mail si parola). Dupa cum se vede in imaginea de mai jos:

Date autentificare

Daca ati introdus aceste date, dati clic pe butonul "Trimite" si contul va fi creat. Dupa ce contul a fost creat, puteti da clic pe butonul "Finalizare comanda" ce se afla sus in pagina, vezi imaginea de mai jos:

Trimite comanda

Va trebui sa introduceti datele dvs. de facturare, contact si adresa unde doriti sa se livreze coletul, vezi imaginea de mai jos:

 

Date facturare

Daca ati introdus corect toate datele necesare livrarii, puteti da clic pe butonul "Continua", vezi imaginea de mai sus si se va incarca urmatorul pas, unde veti alege metoda de livrare dorita: Posta Romana sau Curierat.

Alegeti una din variantele de livrare si dati clic pe butonul "Continua".

Informatii despre plata: Plata se va face ramburs, cand coletul va ajunge la dumneavoastra. Dati clic si in aceasta sectiune pe butonul "Continua" si veti ajunge la ultimul pas.

In ultimul pas vi se va afisa lista cu produsele adaugate in cosul de cumparaturi si totalul general(produse+transport), vezi imaginea de mai jos:

Finalizeaza comanda

Dupa cum se poate vedea in imaginea de mai sus, in stanga paginii vor fi afisate datele pe care le-ati adaugat deja. Daca ati gresit cumva la unul din pasi, puteti sa reveniti la pasul respectiv dand clic pe butonul "Schimba"in partea stanga, existent la fiecare sectiune si sa corectati eroarea existenta. Daca totul este in regula puteti finaliza comanda dand clic pe butonul "Finalizeaza comanda".

Odata ce comanda a fost finalizata, aceasta va fi trimisa spre procesare, iar dvs. veti primi un e-mail cu detaliile comenzi plasate.

In cazul in care ati creat un cont pe site, datele dumneavoastra de facturare/livrare/contact vor fi salvate in contul dvs., urmand ca la comanda urmatore sa nu mai fie nevoie sa le adaugati din nou.


Pasul 2.2 Finalizare comanda FARA creare cont pe site

Daca doresti sa plasezi o comanda fara a crea cont pe site atunci dupa ce ati adaugat produsele dorite in cosul de cumparaturi, va trebui sa dati clic pe butonul "Spre finalizarea comenzii", vezi imaginea de mai jos:

Finalizare comanda

Din lista ce va aparea va trebui sa alegeti varianta "Cumpara fara inregistrare" vezi imaginea de mai jos:

Fare inregistrare

 Va trebui sa introduceti datele dvs. de facturare, contact si adresa unde doriti sa se livreze coletul, vezi imaginea de mai jos:

Date facturare

 Daca ati introdus corect toate datele necesare livrarii, puteti da clic pe butonul "Continua", vezi imaginea de mai sus si se va incarca urmatorul pas, unde veti alege metoda de livrare dorita: Posta Romana sau Curierat.

 Alegeti una din variantele de livrare si dati clic pe butonul "Continua".

 Informatii despre plata: Plata se va face ramburs, dupa ce coletul va ajunge la dumneavoastra. Dati clic si in aceasta sectiune pe butonul "Continua" si veti ajunge la ultimul pas.

 In ultimul pas vi se va afisa lista cu produsele adaugate in cosul de cumparaturi si totalul general(produse+transport), vezi imaginea de mai jos.

Finalizeaza comanda

 Dupa cum se poate vedea in imaginea de mai sus, in stanga paginii vor fi afisate datele pe care le-ati adaugat deja. Daca ati gresit cumva la unul din pasi, puteti sa reveniti la pasul respectiv dand clic pe butonul "Schimba" din partea stanga, existent la fiecare sectiune si sa corectati eroarea existenta. Daca totul este in regula puteti finaliza comanda dand clic pe butonul "Finalizeaza comanda".

Odata ce comanda a fost finalizata, aceasta va fi trimisa spre procesare, iar dvs. veti primi un e-mail cu detaliile comenzi plasate.

 

Va dorim o experienta cat mai placuta pe site-ul nostru.

Multumim ca ati ales Casa de Ceaiuri Albut.