Ceai pentru tensiune arteriala

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

20,00 RON

* campuri obligatorii

20,00 RON

Ceai pentru tensiune arteriala

Dublu clic pe imagine pentru dimensiunea completa

Departeaza
Apropie

Prezentare

Indicatii terapeutice: angina pectorala, hipertensiune,ateroscleroza, palpitatii cardiace, distonie neurovegetativa manifestata prin palpitatii, anxietatee, hipercolesterolemie, paralizii, efect benefic asupra tulburarilor provocate de menopauza, regleaza tensiunea oscilanta avand efect tahicardic sau bradicardizant asupra inimii.

Detalii

Compozitie: ceaiul contine o combinatie de plante printre care:

  • vasc de mar(Viscum album);
  • paducel(Crataegus monogyna);
  • talpa gastii(Leonurus cardiaca);
  • traista ciobanului(Capsella bursa-pastoris);
  • urzica(Urtica dioica);
  • trei frati patati(Viola tricoloris);
  • coada calului(Equisetum arvense);
  • mesteacan(Betula sp.);

Actiune farmacologica: tonic cardiovascular, sedativ nervos, hipotensor, hipocolesterolemiant;

Indicatii terapeutice: angina pectorala, hipertensiune,ateroscleroza, palpitatii cardiace, distonie neurovegetativa manifestata prin palpitatii, anxietatee, hipercolesterolemie, paralizii, efect benefic asupra tulburarilor provocate de menopauza, regleaza tensiunea oscilanta avand efect tahicardic sau bradicardizant asupra inimii.

Mod de preparare: 2 linguri mari de plante se pun in 500 ml apa rece si se lasa la macerat de seara pana dimineata, se da in clocot, se lasa 10 minute la racit, se imparte in doua doze.

Mod de administrare: se bea o cana dimineata si una seara inainte de principalele mese cu 20-30 minute fara a fi indulcit(sau indulcit cu miere de albine). In sezonul cald ar fi recomandat sa se dubleze cantitativ numarul ceaiurilor. Durata tratamentului este de la o luna pana la 6 luni in functie de starea pacientului si de gravitatea bolii. Pentru marirea eficientei tratamentului se recomanda folosirea in paralel a tincturii cardio-vasculare (paducel vasc si urzica). Pentru hipotensivi se recomanda pe langa ceaiul de afectiuni cardiace si Bitter Ardelenesc.

A se pastra la loc uscat, la temperatura camerei!

Afectiuni

Recomandat in cazul unor afectiuni precum: