Ceai pentru afectiuni ale sistemului nervos

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

20,00 RON

* campuri obligatorii

20,00 RON

Ceai pentru afectiuni ale sistemului nervos

Dublu clic pe imagine pentru dimensiunea completa

Departeaza
Apropie

Prezentare

Indicatii terapeutice: stari depresive, anxietate, tulburari de comportament, instabilitate emotionala, stress, insomnii, adjuvant in schizofrenie, oboseala psihica, nevroza, atacuri de panica, distonii neuro-vegetative, tulburari afective, afectiuni cardiovasculare care apar pe fond nervos(aritmii, ischemie si nevroze cardiace, angina pectorala, hipertensiune arteriala).

Detalii

Compozitie: contine o combinatie de mai multe plante, printre care:

  • Urzica(Urtica dioica);
  • Valeriana(Valeriana officinalis)
  • Coada calului(Equisetum arvense);
  • Talpa gastii(Leonurus cardiaca);
  • Paducel(Crataegus monogyna;) 
  • Conuri de hamei(Humulus lupulus );
  • Cimbrisor(Thymus serpyllum).

Actiune farmacologica: sedativ nervos, tonic general, antispastic general, usor astringent.

Indicatii terapeutice: stari depresive, anxietate, tulburari de comportament, instabilitate emotionala, stress, insomnii, adjuvant in schizofrenie, oboseala psihica, nevroza, atacuri de panica, distonii neuro-vegetative, tulburari afective, afectiuni cardiovasculare care apar pe fond nervos(aritmii, ischemie si nevroze cardiace, angina pectorala, hipertensiune arteriala).

Mod de preparare: peste 2 linguri mari cu plante se toarna 750 ml apa clocotita.Se lasa acoperit 10-15 minute apoi se strecoara. Se consuma ca atare sau imbogatit cu miere de albine si lamaie.

Mod de administrare: o cana cu ceai cu 30 de minute inaintea meselor principale. Se consuma ca atare sau imbogatit cu miere de albine si lamaie.

Durata tratamentului este pe parcursul a 1-6 luni in functie de vechimea si gravitatea bolii, putandu-se consuma si preventiv, neavand nici o contraindicatie. Pentru o eficienta sporita se recomanda a se folosi impreuna cu Bitterul Ardelenesc, dar numai in cazul in care nu se se folosesc medicamente care sa fie incompatibile cu alcoolul.

A se pastra la loc uscat, la temperatura camerei!

Afectiuni

Recomandat in cazul unor afectiuni precum: